Miroslav Stevanović se nije pojavio na prozivci Alavesa

Povratak u Sevillu

Miroslav Stevanović se nije pojavio na prozivci Alavesa

Deportivo Alaves pripreme za novu sezonu započeo je sa četiri igrača iz prošle sezone koji su produžili svoj ugovor. 

Golman Inaki Goitia, defanzivci Pepe Mora i Nano, te veznjak Carlos Lázaro su oni koji su potpisali ugovor sa klubom pred sezonu koja počinje 24. augusta.

Osim ova četiri igrača Borja Viguera je također potpisao ugovor do 30. juna 2015, ali najbolji strijelac Lige sa 25 golova. Pet je igrača proljetos nastupalo za Alaves kao posuđeni igrači, a niti jedan od njih nije se pojavio na prozivci.

Samuel se sa posudbe vraća u Celtu de Vigo, Toti u Granadu, Miroslav Stevanović i Raúl García u Sevillu, te Sergio Tejera u Almeriju.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.