Miroslav Stevanović vaga ponude iz BiH i Srbije

Raskinuo ugovor sa Ergotelisom

Miroslav Stevanović vaga ponude iz BiH i Srbije

Nekadašnji bh. reprezentativac Miroslav Stevanović prije nekoliko dana je raskinuo saradnju sa Ergotelisom.

Stevanović je u redove Ergotelisa stigao u septembru 2015. godine, međutim prelazak u grčku ligu se nije ispostavio kao najbolji potez na njegovu karijeru i nakon nekoliko mjeseci odlučio je sporazumni raskinuti ugovor. 

"Istina je da sam raskinuo ugovor sa Ergotelisom. Imam na stolu nekoliko ponuda iz BiH i Srbije, ali još uvijek nisam odlučio šta i kako dalje. Vidjet ćemo", kazao je Stevanović u telefonskom razgovoru za SportSport.ba. 

Ovaj 25-godišnji krilni fudbaler jedno vrijeme je bio i nadomak potpisa za FK Sarajevo, ali na kraju se odlučio za Győri. Tokom svoje dosadašnje karijere još je imao priliku nastupati za Borac, Vojvodinu, Sevillu, Elche i Alaves. 

Dio reprezentacije posljednji put bio je na historijskoj utakmici u Kaunasu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi