Ahmedhodžiću se sprema transfer karijere, a njemu je to smiješno

Odlični bh. reprezentativac

Ahmedhodžiću se sprema transfer karijere, a njemu je to smiješno

Admin Čaušević

Ukoliko se za nekog igrača može reći da nije razočarao na svom debiju u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine onda je to definitivno Anel Ahmedhodžić. 

Posljednjih dana inostrani mediji su objavili vijest kako su za štopera Malmea zainteresovani evropski velikani Milan i Chelsea, a bh. reprezentativcu je to smiješno.

"Utiče to na mene na pozitivan način. Ali ne šetam i mislim da me žele ti i ti u svomo timu. Mislim da je smiješno što su tako veliki klubovi zaintersovani za mene", rekao je 21-godišnjak.

"Rekao sam menadžeru Mackanu (Markus Rosenberg op.a.) da on vodi računa o tome. Ne želim ništa da čujem".

Stigao je i komentar Rosenberga koji nije neigrao interes klubova iz Lige petice za talentovanog defanzivca.

"Trenutno samo mogu reći da je Anel atraktivan mnogim. To je za njega sjajna vijest. Svako je svjestan toga", kazao je nekadašnji reprezentativac Švedske.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Na švedskom jeziku smiješno ne znači kao kod nas smiješno u ovom kontekstu. Treba znati jezik da bi znao značenje. To znači na švedskom u smislu da ne možeš da vjeruješ smjesno
4 0
ryan.giggs
Nije smiješno. Rekao je da mu je zanimljivo. Lijepo prevedite.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi