Mirza Hamzabegović se vraća na Tušanj?

Ponovo na meti Slobode

Mirza Hamzabegović se vraća na Tušanj? · Saznajemo

E. Čaušević

U FK Sloboda veoma su aktivni što se tiče prelaznog roka za novu sezonu, a nakon nekoliko zvučnih pojačanja ovaj klub se neće zaustaviti na tome.

Tuzlanski klub već neko vrijeme želi dovesti pojačanje na golmanskom poziciji, a kako saznaje SportSport.ba na meti ekipi s Tušnja nalazi se Mirza Hamzabegović.

Ovaj 27-godišnji golman branio je u dva navrata u dresu Slobode. Hamzabegović je prošlu sezonu počeo u dresu Tuzla Cityja, ali je početkom godine napustio klub i prešao u Rudar iz Prijedora.

U Slobodni žele dodatno da pojačaju konkurenciji na golmanskoj poziciji koju trenutno čuva Azir Muminović. Hamzabegović je i u januaru bio u kontaktu sa Slobodom, no tada se nisu uspjeli dogovoriti.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi