"Zašto nisam igrao? Pitajte neke ljude u FK Sarajevo"
Iskusni vezista danas je potpisao ugovor sa Slobodom, a dotakao se i neslavne sezone na Koševu

Said Husejinović za SportSport.ba

"Zašto nisam igrao? Pitajte neke ljude u FK Sarajevo"

S. Mlaćo

Said Husejinović od danas je novi član Slobode. Husejinović se na kraju ove sezone razišao sa FK Sarajevo gdje se nije naigrao.

 Sa Koševa su isticali da sjajni vezista ima problema sa povredama, te da nije spreman da pomogne saigračima u borbi za bodove.

Sada je odlučio da se vrati na Tušanj gdje je i počela njegova karijera. Vjeruje da je napravio pravi potez, a na samom početku razgovora za SportSport.ba dotakao se i period provedenog na Koševu.

"Nikad nisam bio povrijeđen, uvijek sam bio zdrav, a zbog čega nisam igrao to trebaju da kažu neki ljudi iz kluba. Nisam navikao da gubim, naprotiv, uvijek sam bio pobjednik i tako želim da bude i sada sa Slobodom", jasan je Husejinović koji je u svojoj karijeri nosio i dres Dinama, K'lauterna i Werder Bremena.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Vratio sam tu gdje je sve počelo. Nisam došao zbog novca i to nikako nije moglo presuditi u mom odabiru. Želim da pomognem Slobodi i vjerujem da to mogu učiniti. Naravno da mislim da će se Sloboda u novoj sezoni boriti za sami vrh tabele", dodao je 30-godišnji vezista.

Husejinović je upisao i dva nastupa za "A2 reprezentaciju BiH, a na Tušnju su uvjereni da su dobili veliko pojačanje za novu sezonu Premijer lige BiH.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jadnimi
U Metropolisu, opao promet, nakon njegovog odlaska
17 1
Dzemovolidzem
Vidi Babuke,..savio se ko starac Foco.
9 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi