Mirza Varešanović: Čestitam FK Sarajevo na tituli prvaka

Trener Tuzla Cityja.

Mirza Varešanović: Čestitam FK Sarajevo na tituli prvaka

M. Šljivak

Mirza Varešanović je sa Tuzlom uspio da izbori opstanak.

Iako su pokvarili slavlje Sarajevu, odnosno odložili su ga za jedno kolo, trener Tuzle je odlučio gostima čestitati na tituli prvaka.

"Jako težak meč. Ovo nam je bio najvažniji meč sezone, protiv dominantnog tima", rekao je Varešanović i dodao je:

"Čestitam Sarajevu na osvojenom prvenstvu i Kupu, a mojim igračima skidam kapu za ono što su napravili i što su ostali u ligi. Mi smo ispunili naš cilj, koji je postavljen kada sam došao. Sada idemo da se odmorimo"; poručio je Varešanović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Selmir
Musemic zeli titulu pobjedom na Kosevu tako da nisu ni isli na pobjedu u Banovicima! Cestitke Tuzli na opstanku u ligi i da budu bolji i jaci iduce sezone!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti