Mirzad Mehanović i zvanično novi fudbaler Tuzla Cityja

Potpisao trogodišnji ugovor

Mirzad Mehanović i zvanično novi fudbaler Tuzla Cityja · Zvanično

E. Čaušević

Tuzla City danas je potvrdio dolazak novog pojačanja, a u pitanju je Mirzad Mehanović.

Tuzla City je odlično otvorio novu sezonu jer su prije dva dana na Koševu pobijedili Sarajevo sa 2:1, te je ovaj klub pokazao da će se boriti ove sezone za vrh tabele.

Iako Husref Musemić na raspolaganju ima respektabilan igrački kadar u Tuzla Cityju još uvijek nisu završili s dovođenjem pojačanja.

Kako je SportSport.ba jučer najavio novi fudbaler ovog kluba je Mirzad Mehanović koji je potpisao trogodišnji ugovor s Tuzla Cityjem.

Iz ovog kluba objavili su da bi Mehanović za Tuzla City mogao debitovati već ovog vikenda kada će ovaj klub na Tušnju igrati protiv Željezničara.

Mehanović iza sebe ima značajnu internacionalnu karijeru. Sjajne partije je pružao u Češkoj gdje je nosio dres Mlade Boleslavi, Kolina, Varnsdorfa, Jabloneca i Zlina.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 28-godišnji veznjak je stigao kao slobodan fudbaler nakon što mu je istekao ugovor s kazahstanskim Ordabasyjem.

Protekle sezone u kazahstanskom prvenstvu odigrao je 17 mečeva za Ordabasy i uspio je postići tri gola i dodati još šest asistencija.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zubandan
TZC je vec sada konkuretniji i bolji klub od Slobode koja je specijalac u dogovoranju utakmica i prodaji bodova.
7 3
tcity055
Dobro došao Mirzade
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi