6

Komentari (6)

mirza24
Mirzad masina za cijelu premijer ligu
Dragan_B
Mislim da TzC ove godine na tabeli uzima mjesto za Evropu
Zubandan
TZC je vec sada konkuretniji i bolji klub od Slobode koja je specijalac u dogovoranju utakmica i prodaji bodova.
_admirr.x
To ti je jedan projekat koji traje par godina i on se gasi cim doticni ode,a Sloboda je postojala prije Azmira,postoji i posle Azmira.Tako da mi je smijesno to tvoje nekakvo poredjenje ta dva kluba..
Zubandan
Sloboda se jos nije probudila iz zimskog sna a cekaju lovu od grada da prezive,vjerovatno i peru Evo milion,napisat cemo da smo dali pola". Sloboda je klub koji nema ni jedan trofej u svojoj historiji. treniro sam jedno vrijeme,kao junior,znam kroz sta sam proso Nije gradska raja. Dva puta sam se moro tuci sa hajvanima,gradsko rajom,jednom na treningu,drugi put u svlacionici, koja na kraju nje dospjela ni dokle.
tcity055
Dobro došao Mirzade
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.