Mirzet Buljubašić novo pojačanje Zvijezde 09

Dolazi iz Jedinstva Brčko

Mirzet Buljubašić novo pojačanje Zvijezde 09

S. Mlaćo

Desni bek Mirzet Buljubašić, koji je jesenas nastupao za ekipu Jedinstva iz Brčkog, novo je pojačanje Zvijezde 09. Fudbaler koji je ponikao u Olimpiku, nakon čega je nastupao za Kickers Ofenbah, Orašje i Mladost Antin pojačaće konkurenciju na bekovskim pozicijama, što bi trebalo donijeti dodatni kvalitet izabranicaima Dragana Mićića.

"Zadovoljan sam uslovima i veoma brzo sam se dogovorio sa čelnicima Zvijezde 09 o jednoipogodišnjoj saradnji. Nadam se da ću opravdati očekivanja, te da ću pružiti puni doprinos u borbi za titulu. Znam šta se od mene očekuje i vjerujem da imamo potreban kvalitet za plasman u Premijer ligu BiH", rekao je Buljubašić.

Predsjednik Zvijezde 09 Boris Stanišić zadovoljan je poslom urađenim tokom prelaznog roka, a najavio je dolazak još nekih pojačanja u klub.

"Doveli smo nekoliko odličnih igrača u klub, koji bi trebali da budu ta prevaga u borbi za titulu. U narednih nekoliko dana očekujem dolazak još nekoliko proverenih fudbalera, čime bi kompletirali igrački kadar. Već u ponedeljak igramo u Staroj Pazovi od 13 časova protiv Napretka iz Kruševca, što će biti prva provjera u ovom ciklusu priprema", zaključio je Stanišić za službenu stranicu kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi