Miše: Meč protiv Jeniseja je bio dobra provjera

Trener bh. prvaka Zrinjskog

Miše: Meč protiv Jeniseja je bio dobra provjera

Trener Zrinjskog Ante Miše zadovoljan je drugom provjerom koju je mostarski klub imao protiv Jeniseja.

Nakon što su prije nekoliko dana savladali Mattersburg, Plemići su jučer snage odmjerili sa novim ruskim prvoligašem, a konačan rezultat meča odigranog u Sloveniji glasio je 1:1.

Miše je izjavio da je duel protiv Jeniseja bio odlična provjera za njegov tim.

"Kako smo i očekivali, bila je to odlična provjera protiv kvalitetnog protivnika koja je imala dobar ritam, duel igru, trku, odnosno sve ono što smo željeli u pripremi za europske izazove. Očekivano, imali smo puno tehničkih pogrešaka. Puno smo griješili u predaji lopte, donosili smo loše odluke u kontranapadima, u prvom poluvremenu smo bili dekoncentrirani u obrambenim prekidima, na kraju smo tako primili i pogodak, ali sve to je posljedica manjka svježine, odnosno velikog broja treninga u kratkom vremenu", kazao je Miše nakon utakmice, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Kao i poslije Mattersburga mogu ponoviti da rezultat nije važan, ali definitivno je plus što smo ostali neporaženi nakon što smo gubili na poluvremenu".

Narednu provjeru Zrinjski ima protiv Gorice.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti