Miše podnio ostavku
Ante Miše odlazi nakon samo dva kola

Nakon poraza od Zadra

Miše podnio ostavku

Trener Hajduka Ante Miše podnio je ostavku na mjesto šefa struke nakon što je njegov tim izgubio od Zadra (0:1) golom Šaranovića.

»Čestitam protivniku na zasluženoj pobjedi i dajem neopozivu ostavku», bilo je sve što je Miše rekao nakon blamaže Hajduka.

Sada već bivši trener Hajduka nije želio obrazlagati svoju odluku, je činjenica da u igri »bilih» nešto ne štima.

U dva kola osvojen je samo bod, a Dinamo je već pobjegao. No, najvažnija utakmica za Hajduk je ona u srijedu u kojoj igra protiv Žiline, revanš 3. pretkola Evropske lige.

Kako sada stvari stoje, Miše definitivno neće sjediti na klupi u srijedu, u duelu sa Slovacima.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.