Misimović i Džeko na „San Siru“
Džeko će tražiti priliku da zatrese mrežu slavnog Milana

Kup UEFA, Grupe E, F, G i H

Misimović i Džeko na „San Siru“

Zvjezdan Misimović i Edin Džeko, fudbalski reprezentativci BiH, sa svojim Wolfsburgom će u meču petog kola Grupe E Kupa UEFA gostovati slavnom Milanu na „San Siru“.

Njemački sastav je još ranije osigurao nastup u drugom krugu pa će protiv Milaneza igrati rasterećeno, a upravo je to prilika našim igračima da pokažu svu raskoš talenta. Ni Milan nema problema oko zimovanja u Evropi pa se s pravom može očekivati lijep susret.

Semir Štilić sa Lechom u Grupi H ima šansu za šesnaestinu finala, a za to će mu biti potrebna pobjeda nad Feyenoordom u gostima, što je jako težak zadatak. Šansu će tražiti i Nancy, te Deportivo.
U Grupi G Valencija i Saint Etien su se plasirali u narednu rundu, a šansu će tražiti Brugge i Kopenhagen.

PAROVI
Grupa F
Portshmouth - Heerenveen, Milan - Wolfsburg

Grupa F
Hamburger SV - Aston Villa, Ajax - Slavia Prag

Grupa G
Brugge - Kopenhagen, St. Etienn - Valencia

Grupa H
Deportivo - Nancy, Feyenoord - Lech

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.