Misimović igrač utakmice

Prema ocjenama Kickera

Misimović igrač utakmice

Adnan Beganović

Iza naših reprezntativaca koju nastupaju u Bundesligi izuzetno je dobar vikend. Wolfsburg i Hoffenheim upisali su gostujuće pobjede, a naši reprezentativci Zvjezdan Misimović i Vedad Ibišević, upisali su se u listu strijelaca.

Zvjezdan Misimović svojim pogotkom donio je Vukovima tri boda na gostovanju kod Hannovera, a za svoju predstavu veznjak našeg nacionalnog tima nagrađen je ocjenom 2.5 te je proglašen igračem utakmice. Edin Džeko za prikazano u duelu sa Hannoverom dobio je ocjenu 4.

Hoffenheim je slavio protiv Herthe u Berlinu, a pogotkom za 0:2 pobjedu Hoffenheima ovjerio je Ibišević koji je od Kickera dobio ocjenu 3, dok je Sejad Salihović dobio ocjenu 4.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.