Misimović: Spahić je napravio veliku grešku, ali...

Bivši bh. reprezentativac za SportSport.ba

Misimović: Spahić je napravio veliku grešku, ali...

Bayer iz Leverkusena zbog incidenta sa zaštitarima jučer je sporazumno raskinuo ugovor sa iskusnim bosanskohercegovačkim reprezentativcem Emirom Spahićem. 

Svoj komentar na ovakav ishod situacije dao je i legendarni Zvjezdan Misimović, koji je u razgovoru za SportSport.ba naglasio da Spahić kao profesionalac sebi nije smio dozvoliti onakav incident. 

"Snimci su pokazali da je Emir učestvovao u tuči i vjerujem da je svjestan da se jedan profesionalac ne smije ponašati na onaj način. Napravio je veliku grešku, ali šta je tu je", riječi su Misimovića, koji je potom dodao:

"Uvjeren sam da neće imati problema pri pronalasku novog angažmana. Njegove kvalitete nisu upitne i već kruže priče da ga žele Bešiktaš i Galatasaray. Pričao mi je ranije da nema lijepo iskustvo iz Turske, tako da sumnjam da će se odlučiti za odlazak u jedan od pomenuta dva kluba", zaključio je Misimović na kraju razgovora za SportSport.ba. 

Inače, Misimović nakon okončanja svoje fudbalske karijere uživa u životu u Njemačkoj zajedno sa svojom suprugom Stefanijom i sinovima Lukom, Nikom i Noelom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije