Misimović zabio, pa se povrijedio, Muslimović asistent

Guizhou upisao nova tri boda

Misimović zabio, pa se povrijedio, Muslimović asistent

Edmir Škorić

Nogometaši Guizhou Renhea odigrali su danas utakmicu osmog kola i upisali pobjedu.

Guizhou je pred svojim navijačima, rezultatom 3:2, savladao momčad Guangzhoua. Vodeći gol za Guizhou postigao je bh. reprezentativac Zvjezdan Misimović u 26. minuti, koji je kasnije zbog povrede leđa napustio utakmicu.

Li je na samom otvaranju drugog  dijela na asistenciju Zlatana Muslimovića udvostručio prednost domaćina. Rafael Coleho je u 71. zabio za smanjenje rezultata na 2:1. 

U posljednjih deset minuta još dva pogotka. Prvo Qu Bo u 83. pogađa za 3:1, a Coleho iz penala svojim drugim golom postavlja konačnih 3:2 u 94. minuti. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti