Mladi prvotimac Sarajeva Kenan Handžić:

"Mislio sam da me zezaju za reprezentaciju"

Mladi vezista Sarajeva Kenan Handžić dobio je poziv u reprezentaciju Bosne i Hercegovinem, koja će 10. decembra u turskoj Antaliji igrati prijateljski susret sa selekcijom Poljske.

Mlada nada tima sa Koševa u razgovoru za Kanal 1/SportSport.ba ističe kako mu je pogodak u debiju protiv Slavije u Lukavici otvorio vrata za prvi tim Sarajeva.

"Ta utakmica u Lukavici i gol koji sam postigao otvorili su mi vrata prve ekipe Sarajeva. Međutim, ubrzo me sustigla povreda trbušnog zida kada sam debitovao za mladu reprezentaciju protiv Italije, pa sam zbog toga mirovao mjesec dana. Tek sam, evo, zadnja dva kola vratio u ekipu", kaže Handžić.

"Kada me zovnuo Elmir Pilav i rekao mi da sam pozvan u reprezentaciju, nisam mogao da vjerujem. Mislio sam da me zeza. Pošto je Pilav dobar prijatelj sa Ismarom Hadžibajrićem, fizioterapeutom Sarajeva, mislio sam da me njih dvojica zezaju", otkrio nam je Handžić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.