"Mitroglou mi je rekao da sam jedini Portugalac koji mu se ne sviđa"

Trener Marseillea o otpisanom Grku

"Mitroglou mi je rekao da sam jedini Portugalac koji mu se ne sviđa"

Jedan od većih promašaja Marseillea bio je transfer Kostasa Mitrogloua, grčkog napadača koji je prije tri godine plaćen 15 miliona eura (na Velodrome je stigao iz Benfice).

U međuvremenu je iskusni špic boravio na dvije neuspješne posudbe, a sada ga se neuspješno Marseille pokušava riješiti.

Nuđen je 32-godišnji Mitroglou Lorientu, ali je i povratnik u francusku elitu odbio šansu da potpiše Grka.

Odavno je jasno da Mitroglou nije u planovima trenera Marseillea Andrea Villas-Boasa, a Portugalac je danas i govorio o situaciji sa iskusnim napadačam.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Razgovarali smo sa Mitroglouom da dođe i trenira ove sedmice. Rekao sam mu da ne računamo na njega, ali ne možemo samo tako isključiti igrača, on ima ugovor sa klubom. Drag mi je Mitroglou, a on mi je rekao da sam ja jedini Portugalac sa kojim se ne slaže, koji mu se ne sviđa", rekao je kroz smijeh Villas-Boas, pa dodao:

"Bio je to iskren i direktan razgovor. Želim mu sve najbolje u budućnosti".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi