Šta se dešava u Marseilleu? Novi pozitivni slučajevi na korona virus
FOTO - EPA

Još tri pozitivna slučaja

Šta se dešava u Marseilleu? Novi pozitivni slučajevi na korona virus

Adnan Beganović

U trenucima kada se fudbal širom svijeta polako pokušava vratiti u normalu, sve je izvjesnije da će korona virus i u budućnosti ipak praviti velike probleme.

A, da je tako svjedoče i informacije koje dolaze iz redova francuskog prvoligaša Marseillea.

Naime, nakon što je otkazan duel 1. kola francuskog šampionata sa Saint-Etienneom zbog četiri pozitivna slučaja na korona virus, iz Marseilla su danas obavijestili javnost da su prilikom testiranja potvrđena još tri pozitivna slučaja.

Sa ovom informacijom upoznat je i zdravstvena komisija lige koja će donijeti odluku o nedjeljnom meču sa Brestom.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Francuski mediji vjeruju da će i drugi susret Marseilla biti otkazan, a šta će biti ukoliko se pojavi još pozitivnih slučajeva ne zna se u ovom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi