Mitrović: Gradina pravi ozbiljnu priču, fudbal se vratio u Srebrenik

Novi igrač OFK Gradina

Mitrović: Gradina pravi ozbiljnu priču, fudbal se vratio u Srebrenik

Esmer Oštraković

Darko Mitrović novo je pojačanje ekipe Gradine iz Srebrenika koja u ovoj sezoni ima samo jedan cilj, a to je povratak u Prvu ligu FBiH.

Sigrno je da će iskustvo koje ima Mitrović itekako pomoći ekipi Gradine da pokuša ostvariti svoj cilj, a ni Mitrović nije krio oduševljenje zbog povratka u Srebrenik.

"Drago mi je da sam ponovo u Srebreniku gdje se osjećam kao kod kuće. Gradina je moj drugi dom, tu sam dobro primljen od strane navijača i uvijek se rado vraćam. Zahvaljujem se predstavnicma Gradine koji su mi ukazali povjerenje, moram naglasiti da su bili vrlo ozbiljni i brzo smo postigli dogovor a sada je vrijeme za nove zajedničke pobjede. Ambicije i cilj su jasni a to je prva pozicija i povratak u Prvu ligu, što ćemo na kraju vjerujem zajedno izboriti i vratiti Gradinu tamo gdje i pripada", rekao je Mitrović.

Mitrović je već imao priliku sarađivati sa Azmirom Husićem, te se osvrnuo i na partnerstvo između Gradine i Tuzla Cityja.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

"Ono što me posebno privuklo jeste pozitivna priča koja ima svoj konkretan cilj i mislim da Srebrenik polako postaje jedna od najzdravijih fudbalskih sredina i mamac za najmlađe fudbalere. Poznato je da je klub veliki rasadnik talenata a saradnja sa ekipom FK Tuzla City te gospodinom Azmirom Husićem veliki su korak naprijed za fudbal u Srebreniku. Gradina pravi ozbiljnu priču, fudbal se vratio u grad a navijači to prepoznaju i o tome dovoljno govori i posjećenost na utakmicama. Mislim da će veza Tuzla City - Gradina konačno vratiti dane stare slave u Srebrenik, a sve to je i veliki plus fudbalerima koji igraju u Gradini jer su na budnom oku predstavnika i trenera premijerligaša iz Tuzle", završio je novi fudbaler Gradine, Mitrović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi