Mitrović: Osjećam se kao da sam na drogama

Napadač Newcastlea proradio

Mitrović: Osjećam se kao da sam na drogama

Napadač Newcastlea Aleksandar Mitrović postigao je jedan gol u pobjedi svog kluba protiv Norwicha (6:2).

Nekadašnji fudbaler Partizana i Anderlechta je nakon utakmice bio veoma zadovoljan, kako zbog pogotka tako i zbog pobjede.

"Uvijek je nevjerovatan osjećaj dati gol, a još više ovdje na St. James Parku. Ne mogu to riječima opisati, morate postići gol da biste znali kakav je to zapravo osjećaj. Golovi su moja droga. Ako daš jedan, želiš sve više i tako se trenutno osjećam", rekao je Mitrović, koji je potom dodao:

"Ovo je bila velika pobjeda za nas. Pokazali smo da znamo igrati fudbal i oduvijek sam vjerovao da smo kvalitetniji nego što smo do sada pokazali. Meni je bilo potrebno nekoliko utakmica da se priviknem na engleski stil, a sada je to iza mene. Uživam u Newcastleu i ne kajem se što sam odabrao da pređem u Premiership".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za Newcastle je ovo bila tek prva pobjeda u sezoni, a ekipa Stevea McClarena sada zauzima 18. mjesto sa šest osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.