Mitrović tragičar, Fulham ispao iz FA Kupa

Oldham ide u 1/16 finala

Mitrović tragičar, Fulham ispao iz FA Kupa

Engleski premierligaš Fulham priredio je neprijatno iznenađenje svojim navijačima eliminacijom od niželigaša Oldhama u 1/32 finala FA Kupa.

Fulham je vodio sa 1:0, ali je na kraju izgubio rezultatom 2:1 i to nakon velike drame u samom finišu susreta.

Nakon prvog poluvremena rezultat je bio 0:0, a Fulham je poveo preko Odoija u 52. minuti. Igrao se 76. minut kada je dosuđen jedanaesterac za goste, a Sturridge je poravnao na 1:1.

Osam minuta kasnije, novi penal ali ovoga puta za Fulham. Tek što je ušao u igru, Mitrović je namjestio loptu na 11 metara ali je golman Oldhama pročitao njegov udarac i ostalo je 1:1.

Četiri minute kasnije stiže kazna. Na asistenciju Nepomucena, Lang zabija za preokret i pobjedu Oldhama rezultatom 2:1.

U ostalim utakmicama, Manchester City je razbio Rotherham sa 7:0, Milwall je savladao Hull sa 2:1, Doncaster je bio bolji od Prestona sa 3:1, dok je QPR bio bolji od Leedsa sa 2:1.

Još jedan premierligaš Watford bio je siguran na strani kod Wokinga (2:0), dok je Barnet također na gostovanju bio bolji od Sheffield Uniteda sa 1:0.

Promo

Top Komentari

Seva1956
Rekao sam vam, slino ostaje-slino. Oni bi da ga porede sa Džekom--e moji levati,DŽEKO JE INSTITUCIJA !
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi