Dan nakon debakla u Londonu Juventus pripremio 50 miliona za čudo sa Balkana

Hoće li biti dovoljno?

Dan nakon debakla u Londonu Juventus pripremio 50 miliona za čudo sa Balkana

A. Čaušević

Utakmica protiv Chelseaja je otvorila oči svima u Juventusu. Težak poraz od 4:0 jasna je poruka da su pojačanja neophodna.

Evidentan je manjak kvaliteta u napadačkom dijelu tima pa će Stara dama reagovati već u januaru kako bi dovela novog napadača.

Nakon debakla na Stamford Bridgeu Juventus je pripremio 50 miliona eura za dovođenje Dušana Vlahovića, čuda sa Balkana.

Vlahović je eksplodirao ove sezone, trenutno je prvi strijelac Serije A sa deset golova, a minulog vikenda je zabio dva gola Milanu.

Bivši igrač Partizana je jedno od otkrića sezone, na terenu djeluje dominantno te ima sjajnu završnicu. Radi se o igraču pred kojim je svjetla budućnost i zato ne čudi da ga u Juventusu silno žele.

Od ranije je poznato da Vlahović ne želi produžiti ugovor s Fiorentinom, pa će Viole morati da ga prodaju prije ili kasnije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Upitno je da li će Juvenusovih 50 miliona eura biti dovoljno za dovođenje 21-godišnjaka jer Fiorentina želi minimalno 70 miliona.

S druge strane u Firenci i nisu voljni prodati svog najboljeg igrača najvećem rivalu, pa Juventus sigurno čeka težak zadatak da Vlahovića dovede u Torino.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1613424508
Ja mislio panjica hoce
0 3
Sejo1979
Balkan mentalitet je to bice samo drugi Jovic srbi su isti mi dok ih drzis pod kontrlom i imaju disciplinu i ide nekako da je hrvat druga prica skroz momak jest talent vidi se krupan znasan jak u zraku na lopti drzi kontrolu veoma cvrst igrac sad dokle ce ga moci kontrolisati ili kakav ce nejgov moral biti kad zavrsi u jacen klubu kao Jovic prodo se ali nikad vise onaj igrac sto je bijo tako ce ovaj veca para odma ljepsa starlera da mu glumi curu zenu sta god vec i toje pad ukratko
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi