Mitroviću nije jasno šta se desilo: Glupo, glupo, glupo

Strijelac gola za Srbiju razočaran

Mitroviću nije jasno šta se desilo: Glupo, glupo, glupo

Sve je izgledalo tako dobro za Srbiju kada je Aleksandar Mitrović u 5. minuti pogodio za vodstvo protiv Švicarske.

Ipak, Švicarci su u drugom poluvremenu ubrzavali, a Srbije usporovala, pa su Xhaka i Shaqiri uspjeli donijeti svojoj reprezentaciji preokret i veliku pobjedu.

Aleksandar Mitrović je, bilo je vidljivo, u drugom poluvremenu ostao bez snage, a nakon meča je bio vidno razočaran.

"Primili smo golove kao djeca, jako glupo, jeftino. Razočarani smo. Umjesto da branimo rezultat mi idemo naprijed. Ne znam šta se desilo. Ne može se naprijed kao muha bez glave. Glupo, glupo, glupo", poručio je Mitrović nakon utakmice za kamere RTS-a.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Srbiji je jedina nada za prolaz u osminu finala pobjeda protiv Brazila u zadnjem kolu grupne faze, a Mitrović je poručio da će Srbija i protiv snažnih Karioka ići na trijumf.

"Nećemo odustati, daćemo sve od sebe. Kostarikanci su pokazali da se sa njima može igrati. Idemo da pobijedimo".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi