Mkhitaryan čeka šansu sa klupe, kao i Kolašinac

Wenger odabrao prvih 11 za Swansea

Mkhitaryan čeka šansu sa klupe, kao i Kolašinac

Večeras su na rasporedu tri utakmice 25. kola Premier lige.

Arsenal od 20:45 sati igra gostujući meč protiv Swanseaja, a mnogi su s nestrpljenjem očekivali da vide da li će u prvoj postavi Topnika zaigrati najnovije pojačanje Henrikh Mkhitaryan.

To se neće desiti jer je Armenac ostao na klupi, baš kao i bh. reprezentativac Sead Kolašinac koji u posljednje vrijeme baš i ne uživa preveliko Wengerovo povjerenje.

Za Arsenal će od prve minute nastupiti: Čech, Monreal, Koscielny, Mustafi, Bellerin, Ramsey, Elneny, Xhaka, Iwobi, Oezil, Lacazette.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Swansea će utakmicu početi u sastavu: Fabianski, Naughton, Van der Hoorn, Fernandez, Rodon, Olsson, Clucas, Ki, King, Dyer, Ayew.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi