Mkhitaryan: To je bio najljepši gol moje karijere

Armenac nakon sinoćnjeg meča

Mkhitaryan: To je bio najljepši gol moje karijere

Fudbaleri Manchester Uniteda savladali su sinoć na domaćem terenu Sunderland u okviru Premiershipa sa 3:1.

Najljepši trenutak utakmice desio se u 86. minuti kada je Armenac Henrikh Mkhitaryan postigao pogodak o kojem će se još dugo pričati. Sam fudbaler poručuje da je to najljepši gol koji je postigao tokom karijere.

"To je bio najbolji gol koji sam ikada postigao. Bio sam veoma uzbuđen. Prva stvar koju sam uradio bio je okret prema pomoćnom sucu da vidim je li gol upropašten ofsajdom. Kada sam vidio da nije, počeo sam sa slavljem. Očekivao sam loptu ispred mene, ali kada sam vidio da se to neće desiti, jednio što mi je preostalo je da pokušam to što sam pokušao i uradio sam to uspješno", rekao je Mkhitaryan.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi