Mourinho: Uplašio sam se gledajući na TV-u snimak

Govorio o Mkhitaryanu

Mourinho: Uplašio sam se gledajući na TV-u snimak

Edmir Škorić

Armenski nogometaš Henrikh Mkhitaryan povrijedio se u jučerašnjem meču Manchester Uniteda i Tottenhama.

Mkhitaryan je zabio gol za pobjedu Uniteda nad gostima iz Londona, no u posljednjih pet minuta spomenutog susreta zadobio je povredu.

Iako je iznesen s terena na nosilima, kasnije su stigle informacije da je povreda ipak nešto manje ozbiljna, a Jose Mourinho nada se njegovom povratku već do Božića.

"Nadam se da će Mkhitaryan igrati za Božić. Vjerujemo da je to moguće, mada sam mislio drugačije kada sam ga vidio na nosilima. Bio sam uplašen gledajući start na TV-u. Šteta je što će propustiti neke utakmice sada kada je u najboljem izdanju, ali bare neće dugo izostati s terena", rekao je Mourinho.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi