Mlada Boleslav bolja od Ostrave, Šćuk strijelac

Pogodak za bh. internacionalca

Mlada Boleslav bolja od Ostrave, Šćuk strijelac

Danas je na rasporedu bio posljednji susret češke Gambrinus lige. Mlada Boleslav je na svom terenu dočekala Ostravu. Domaćin je slavio 2:0. 

Ekipa bh. internacionalca Jasmina Šćuka u vodstvo je došla nakon 24. minute igre. Mrežu Ostrave zatresao je Magera. Nakon pogotka domaćih gosti su preuzeli inicijativu, ali nisu uspjeli ozbiljnije ugroziti golamana domaćih. 

 

Domaćin je u 43. minuti susreta došao do dva gola prednosti. Pogodak za Mladu Boleslav postigao je naš internacionalac Jasmin Šćuk u 43. minuti susreta. Na odmor se otišlo sa rezultatom 2:0. 

Potražite više informacija na temu 1. Liga:

 

U nastavku susreta gosti su pokušali doći do gola, ali u tome nisu uspjeli. Ostalo je nakon 90 minuta igre, 2:0 za domaće. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije