Mlada reprezentacija BiH danas protiv Belgije

Gosti su favoriti

Mlada reprezentacija BiH danas protiv Belgije

S. Mlaćo
Mlada reprezentacija naše zemlje danas će na stadionu Asim Ferhatović Hase u Sarajevu odigrati svoj posljednji meč u kvalifikacijama za EURO 2021. protiv selekcije Belgije.

Belgija je favorit, a naši momci će sigurno dati sve od sebe kako bi kvalifikacije završili osvajanjem bodova.

Nalazimo se na četvrtom mjestu u grupi sa osam bodova, te ovaj susret za nas nema rezultatskog značaja.

“Reprezentacija Belgije je jedna od najboljih na svijetu. Njihovi seniori su prvi na FIFA Rang listi, a mlada reprezentacija je uvijek bila rasadnik talenata. Takvoj reprezentaciji možemo da se suprotstavimo samo ako budemo razmišljali timski i ako odigramo odgovorno kao protiv Njemačke prošlog mjeseca”, kazao je u najavi meča naš selektor Slobodan Starčević.

Današnji meč igra se sa početkom u 18:15 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi