"Ekipa je spremna, želimo startati pobjedom"

Alihodžić govorio o sutrašnjoj utakmici

"Ekipa je spremna, želimo startati pobjedom"

S. Mlaćo

 „U-21“ reprezentativci Bosne i Hercegovine sutra počinju kvalifikacije za EURO 2023. gostujućom utakmicom sa Crnom Gorom.

Pomoćni trener u našoj mladoj selekciji Haris Alihodžić o pripremama ekipe i sutrašnjem susretu kaže.

“Ovo je prvo okupljanje nove generacije „U-21“ reprezentativaca i mi iz stručnog štaba smo prezadovoljni njihovim odnosom prema obavezama. Svi rade na veoma visokom nivou i ispunjavaju sve ono što smo stavili pred njih. Imali smo malo vremena da bismo sve posložili do kraja, ali vjerujem da smo napravili dobar posao. Ekipa je spremna i ima kvalitet, te očekujemo da kvalifikacije otvorimo pobjedom.“

Susret Crna Gora-Bosna i Hercegovina na programu je sutra (29.03.2021.) u 18:00 sati na DG Areni u Podgorici.

Top Komentari

Milos1312
Ima li neko da mi odgovori zasto 1999 godista ove godine nema u mladoj repki, zar ne otpada po jedno godiste svake kvalifikacije u ovom slucaju 1998 ili ?
2 1
zika3
1999 godište ima dobrih igrača ali nemaju jakih menadžera, to vam je najsigurniji odgovor.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije