Mladen Krstajić podnio ostavku!

Radnik ostao bez predsjednika

Mladen Krstajić podnio ostavku!

Mladen Krstajić je podnio neopozivu ostavku na poziciju predsjednika FK Radnik iz Bijeljine.

Ovaj rođeni Zeničanin je poziciju predsjednika Radnika preuzeo početkom 2015. godine, a period od tada do danas će svakako ostati upisan zlatnim slovima u historijske knjige bijeljinskog kluba.

Radnik je u pomenutom periodu uspio osvojiti Kup BiH, par puta su Bijeljinci "izašli u Evropu", ali su prije svega izrasli u stabilan i respektabilan klub kada je u pitanju Premijer liga BiH.

Velike zasluge za sjajne rezultate Radnika od 2015. godine do danas bez dileme imaju Mladen Krstajić i njegovi saradnici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ipak, Krstajić je očigledno odlučio da je vrijeme da kormilo kluba preuzme neko drugi.

Top Komentari

Terminator
Ovo je primjer kada ti ljudi uspjeh kluba nemogu oprostiti.Mićo Mičić učitelj lopov,trećina tako ga zovu u Bijeljini.Čovjek uništi ono što je vrijedilo u Bijeljini.Mladen je sa svojim saradnicima klub digao iz pepela i to mu je hvala.Sada slijedi raspad sistema.
5 2
wenger86
I oni se raspadose jbt .. prvo Zizovic sad Krstajic... Gasi mjesalicu.. Motaj kablove
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi