Mladen Krstajić potvrdio mogućnost da dođe u FK Borac

Nije isključeno da postane predsjednik Banjalučana

Mladen Krstajić potvrdio mogućnost da dođe u FK Borac

E. Škorić

Mladen Krstajić danas je na Zlatiboru razgovarao sa predsjednikom FK Borac Vicom Zeljkovićem i poslijepodne je pratio trening Banjalučana.

Nekadašnji selektor reprezentacije Srbije i bivši predsjednik bijeljinskog Radnika je potvrdio mogućnost da 6. avgusta, na sjednici Skupštine Borca, bude imenovan za predsjednika kluba i da na taj način naslijedi Zeljkovića.

"Kada ste u fudbalu, a nemate neki agažman normalno je da ljudi poput Vice Zeljkovića dobiju ideju da s vama naprave saradnju. On je napravio mnogo toga za Borac, preporodio ga je kada je bio otpisan. Iskreno smo razgovarali, jer bez toga se ne može ništa napraviti. S njim se slažem u gotovo svim stvarima, isto razmišljamo i otvoren sam za saradnju", rekao je Krstajić.

Krstajić je bio izuzetno uspješan kao predsjednik Radnika, koji je u njegovom mandatu izlazio u Evropu i postao stabilan premijerligaš, pa u Borcu ne trebaju da se brinu ako Zeljković klub prepusti upravo nekadašnjem selektoru Orlova.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BN78
Vjerovatno će i sa njim, njegov miljenik Neša Tomić,kako bi nastavili započeti posao prodaje igrača za svoj džep,a ne za klub,kao u Radniku.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi