Krstajić se vratio u bh. fudbal, ali u nešto drugačijoj ulozi

Trenutno je i trener TSC Bačke Topole

Krstajić se vratio u bh. fudbal, ali u nešto drugačijoj ulozi

A. Čaušević

Mladen Krstajić će opet biti aktivan u bh. fudbalu, ali sada u nešto drugačijoj ulozi.

Kada je Radnik iz Bijeljine prolazio kroz svoj najbolji period Krstajić je bio prvi čovjek kluba iz Semberije, tada je osvojen i Kup BiH, realizovano je nekoliko odličnih izlaznih transfera, a njegovim odlaskom počele su i da tonu lađe.

Iza Bijeljinaca je izuzetno turbulentan period sa velikim brojem neodgovorenih pitanja, ali čini se da će od danas stvari krenuti na bolje.

Radnik je na vanrednoj Skupštini dobio novi Upravni odbor. Za predsjednika je izabran Ljubomir Stević, tu su još Milenko Stevanović, Slaven Ristić, Jovica Gajić i drugi.

Krstajić će za razliku od prvog mandata biti "samo" član Skupštine, ali nema sumnje da će trener TSC-a iz Bačke Topole imati puno jaču ulogu.

"Hvala gradonačelniku Petroviću koji je insistirao na mom povratku i što je okupio ja bih rekao dream team u UO. Tu su jaki semberski privrednici i to je odličan znak da možemo Radnik da vratimo tamo gdje mu je mjesto. Da bude stabilan premijerligaš i da ponovo izađe u Evropu. Situacija u klubu ovog trenutka nije dobra i biće potrebno sigurno dvije godine da se klub stabilizuje u svakom smislu, kazao je Krstajić novinarima nakon sjednice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Novi članovi Upravnog odbora su poručili kako će već od sutra zasukati rukave i krenuti s rješavanjem nagomilanih problema. Posebno se to odnosi na dospjele tužbe zbog dugovanja.

Inače, Radnik je novu sezonu Premijer lige obzirom na situaciju u klubu otvorio sasvim solidno. Nakon uvodna dva poraza u posljednja dva kola ostvareni su neriješeni rezultati protiv favorizovanih Širokog Brijega i Veleža.

Top Komentari

Radnik78
Vodi Krle Radnik ponovo stazama uspjeha..hoćemo titulu ove kukuruz lige!!
1 0
Comandini
Nebojsa Tomic je vise od sportskog radnika. On je poster na zidu 2X2. On je institucija. revolucija. On je donjeo kup u Bijeljinu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi