Mladen Lučić izabrao naredni klub u Premijer ligi?

Napušta Radnik

Mladen Lučić izabrao naredni klub u Premijer ligi?

A. Čaušević

FK Borac želi igrati značajnu ulogu u povratničkoj sezoni u Premijer ligi.

Bivši prvak BiH će tokom ljetnog prijelaznog roka angažovati nekoliko pojačanja jer se u predstojećoj takmičarskoj godini želi boriti za sami vrh tabele.

Velikana iz Platonove je već pojačao Ivan Crnov, a među stative bi trebalo stići i provjereno ime za bh. standarde.

Naime, banjalučki klub pregovara s Mladenom Lučićem, iskusnim golmanom koji već nekoliko sezona odlično brani u Radniku.

Lučić je za bijeljinski klub vezan do ljeta 2020. godine te će Borac u slučaju angažovanja 33-godišnjaka morati platiti obeštećenje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pouzdani čuvar mreže je već ranije bio član Borca i to u proljetnom dijelu sezone 2011/2012. Još je nastupao za Olimpik i Slaviju.

Da će Lučić vjerovatno napustiti Radnik dalo se naslutiti u trenutku kada je Dalibor Kozić postao član bijeljinskog kluba.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Humac
Lučić je stvarno odličan golman ali ako vam je Crnov pojačanje odmah zatvorite klub.Zadnju i jedinu ozbiljnu sezonu je odigrao u Zrinjskom kad je bio prvak 2013.I otada je izgašeno svjetlo.Nikakav ozbiljan nogomet nije više poslije toga igrao ni u BiH a o jačim ligama je smiješno i pričati.Čovjek je najbolje godine proveo na klupi,u rikvercu.Valjda je jedini igrač na ovim prostorima koji trčao iz većeg u manji klub.Time je pokazao koliko ima pameti.Sam je sebi karijeru pametnim potezima uništio.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi