Mladen Lučić nakon tri godine napušta FK Radnik

Odlučio se na odlazak

Mladen Lučić nakon tri godine napušta FK Radnik · Saznajemo

M. Šljivak

FK Radnik ostat će bez još jedne jako bitne karike u svom timu.

Iskusni 33-godišnji golman Mladen Lučić napustit će tim iz Bijeljine nakon tri sezone i sreću će potražiti negdje drugo.

Kako saznaje SportSport.ba, Lučić na stolu ima nekoliko ponuda za nastavak karijere. Odluku još nije donio, ali će to učiniti u narednim danima.

Lučić je prethodne tri godine na fantastičan način čuvao gol tima iz Bijeljine. Važio je za jednog od najboljih golmana u ligi, ali je došlo vrijeme za rastanak.

Njega će na golu Radnika vjerovatno zamijeniti doskorašnji golman GOŠK-a iz Gabele Dalibor Kozić, koji se nalazi veoma blizu potpisa ugovora sa ekipom iz Bijeljine.

Mladen Lučić je u bogatoj karijeri branio boje nekoliko klubova koji su nastupali u Premijer ligi BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Počeo je u Slaviji, a igrao je još za Olimpik i Borac. Ovo mu je bio drugi mandat u Radniku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije