Radnik zamjenu za Hadžića pronašao u Tuzli?
Vidović (lijevo) je u sezoni iza nas bio najbolji strijelac Slobode

Bijeljinci traže napadača

Radnik zamjenu za Hadžića pronašao u Tuzli?

A. Čaušević, foto: S. Bošković

Pauza između dvije sezone u Bosni i Hercegovini je veoma kratka, a za ekipe koje će igrati Evropu traje svega nekoliko sedmica zbog čega predstavnici BiH na međunarodnoj sceni već rade na sklapljanju igračke križaljke.

Po drugi put u klupskoj historiji Radnik će igrati evropske mečeve. Kao i 2016. godine tako će i ovog ljeta Bijeljinci nastupiti u kvalifikacijama za Europa ligu.

Radnik je prije nekoliko dana ostao bez svog najboljeg igrača iz minule sezone jer je Irfan Hadžić potpisao za Zrinjski.

Zamjenu za ovog korpuletnog napadača Radnik bi mogao pronaći u Tuzli, tačnije u ekipi Slobode.

Kako SportSport.ba saznaje bijeljinski premijerligaš je ozbiljno zainteresovan za angažovanje Antonija Vidovića.

Vidoviću kao još nekolicini igrača Slobode krajem mjeseca ističe ugovor te nije isključena mogućnost da od sljedeće sezone nastupa u dresu Radnika.

Ovaj 29-godišnjak koji prošle sezone sa sedam golova bio najbolji strijelac Slobode se nalazi na radaru još nekih klubova iz Premijer lige, ali kako sada stvari stoje Radnik je najozbiljniji za njegovo dovođenje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iako je rođen u Hrvatskoj, Vidović je skoro cijelu karijeru proveo na područuju Bosne i Hercegovine. Igrao je za Orašje, Čelik, Zvijezdu Gradačac, Jedinstvo iz Brčkog, Metalleghe BSI...

Inače, Radnik je u potrazi i za novim golmanom. Na Radaru Bijeljinaca se nalaze U21 reprezentativac BiH Kenan Topalović i iskusni Dalibor Kozić.

Top Komentari

BN78
Jebo Evropu,ove godine hocemo titulu,titulu ove kukuruz lige u Bijeljinu!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi