Pomoćni trener Zvijezde 09

Mladen Obrenović: Kada smo došli u klub imali smo tri boda, sada imamo 23

S. Mlaćo

Zvijezda 09 danas je upisala poraz na Grbavici.

Timu iz Etno sela Stanišići presudio je Asim Zec, a svoje viđenje meča dao je pomoćni trener gostiju Mladen Obrenović koji trenutno vodi momčad zbog odlaska Darka Nestorovića.

"Čestitam Željezničaru na pobjedi. Zaslužena je, iako je odlučila jedna greška našeg golmana. Majstorska realizacija Zeca je presudila. Parirali smo dobro Želji, međutim nismo uspjeli ugroziti domaće. Ovo je realan rezultat".

Zvijezda 09 će do kraja voditi bitku za opstanak u ligi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mi smo doveli adekvatna pojačanja. Međutim, kada smo tek došli u klub Zvijezda je imala tri boda, a sada ima 23. Imali smo šok odlaskom Nestorovića, ja sam tu da njega sada zamijenim. Vidjet ćemo šta i kako dalje, a naš cilj je opstanak. Pauza će nam dobro doći, a zatim nam dolazi Široki Brijeg gdje želimo do pozitivnog rezultata".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi