Premijerligaš traži trenera: Mulalić i Adžem u igri za isti posao?

Traži se Nestorovićev nasljednik

Premijerligaš traži trenera: Mulalić i Adžem u igri za isti posao?

Zvijezda 09 u potrazi je za novim trenerom nakon što je ostavku podnio Darko Nestorović.

Pod Nestorovićevim vodstvom Zvijezda 09 je od gotovog davljenika isplivala jesenas u sigurnu luku, a pomalo iznenađujuće bivši selektor U21 selekcije BiH je prošle sedmice saopštio da odlazi, ponajviše zbog neslaganja s određenim ljudima iz kluba.

Neočekivani odlazak Nestorovića stvorio je probleme čelnicima Zvijezde 09, koji posljednjih dana rade užurbano na pronalasku novog šefa struke, a po običaju, uveliko se u medijima pojavljuju i imena kandidata. Nakon Feđe Dudića, zatim Admira Adžema, sada se pojavila informacija da je na 'radaru' Borisa Stanišića i Edis Mulalić koji je nedavno okončao epizodu u Titogradu.

Mulalić, s druge strane, tvrdi da kontakta nije bilo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Možda i jesam u nekim opcijama, ali dosad nije bilo razgovora. Bilo je samo sa GOŠK-om prije nego su imenovali novog trenera", kazao je Mulalić kratko za SportSport.ba.

Novog trenera Zvijezda 09 će imenovati početkom naredne sedmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi