Mladen Veselinović ima novi klub u Premijer ligi

Potpisao je ugovor

Mladen Veselinović ima novi klub u Premijer ligi · Saznajemo

Samir Mlaćo

Iskusni krilni ofanzivac Mladen Veselinović (31) pronašao je novi klub u našoj zemlji.

Nakon što je napustio Kazahstan, Veselinović je bio bez kluba, te se povezivao sa nekoliko premijerligaša. Postojala je mogućnost da se ponovo krene put inostranstvo, no na kraju je ostao kući.

Kako saznajemo, Veselinović je potpisao ugovor sa FK Sloga Doboj i uskoro će biti zvanično predstavljen.

Veselinović je potpisao ugovor na dvije godine i nema sumnje da će biti veliko pojačanje za tim Vlade Jagodića. Sloga je na petom mjestu u prvenstvu, dok u Kupu igra četvrtfinale protiv Posušja.

U narednom kolu Sloga Meridian već u petak gostuje GOŠK-u, dok prvi meč Kupa igra nakon toga protiv Posušja u Posušju.

Sloga je tako u igri za Evropu na dva fronta, iako je jasno da su samo rijetki mogli vjerovati da će se to dešavati u ovoj sezoni.

Oglasi

Kada je Veselinović u pitanju, on je u našoj zemlji nastupao i za FK Sloboda, FK Tuzla Ctiy, FK Željezničar, FK Borac...

Nastupao je i u Češkoj, a ponikao je u Slogi. Sada se vraća i svi vjeruju da će svojim znanjem i iskustvom biti od velike pomoći ekipi u nastavku sezonu.

Veselinović se već priključio ekipi i uskoro će upisati i debi.

Sloga je trenutno na petom mjestu u prvenstvu sa 28 osvojenih bodova. Odličan je to skor za tim Vlade Jagodića i vjerovatno se nisu tome nadali.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prva violina kluba je sjajni napadač Dejan Vidić, prvi strijelac kluba. Kako smo već naveli, naredni meč Sloga igra u petak protiv GOŠK-a u Gabeli.

Radi se o duelu 20. kola Wwin lige, a Sloga je u prvom kolu nastavka sezone remizirala sa FK Velež (0:0).

Top Komentari

Gandra
Dobro dosao kuci.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi