Mladen Veselinović napustio Slobodu

Karijeru vjerovatno nastavlja u inostranstvu

Mladen Veselinović napustio Slobodu

Vezni fudbaler Mladen Veselinović od naredne sezone neće nastupati za Slobodu, u kojoj je proveo protekle dvije godine.

Ovaj 24-godišnjak se nakon isteka ugovora sa tuzlanskim klubom odlučio na odlazak iz Bosne i Hercegovine, pa će svoju karijeru najvjerovatnije nastaviti u inostranstvu.

Veselinović je u razgovoru za RTV Slon poručio da je u posljednje vrijeme klub prošao kroz dosta turbulentan period, te da će posebno po lijepom pamtiti prošlu godinu.

"Odlazim iz Tuzle nakon dvije godine. Posebno će mi u sjećanju ostati prošla godina, kada smo imali odličnu ekipu, uz trenera i predsjednika. Svaki Tuzlak je bio ponosan na Slobodu. Ali međutim u posljednjih šest mjeseci bilo je dosta turbulencija, o kojima, ponavljam ne bih ovom prilikom", rekao je Veselinović, te dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Želim se zahvaliti kolegama iz kluba, navijačima, istinskim simpatizerima Slobode. Moram reći da sam na svakoj utakmici davao svoj maksimum i sve od sebe. U posljednje vrijeme nisam igrao. Iskreno, ne znam zašto. U susretu na Tušnju protiv ekipe Zrinjskog, dobio sam ogroman aplauz navijača i simpatizera Slobode, no ja nisam znao da će mi to biti posljednja utakmica u crveno-crnom dresu. Ja se nisam do sada oglašavao tim povodom, i ovo je prvi i posljednji put da pričam o toj temi. Idem, čistog obraza i to je po meni najbitnije".

Mladen Veselinović je prošle sezone odigrao 25 utakmica za Slobodu i postigao je dva pogotka, a u prošlosti je nastupao za Slogu iz Doboja, Most i Viktoriju Plzen, iz koje je 2015. stigao u Slobodu.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi