Mladen Veselinović sutra na operativnom zahvatu

Problemi za člana Željezničara

Mladen Veselinović sutra na operativnom zahvatu

S. Mlaćo

Željezničar će sezonu u Premijer ligi BiH završiti gostovanjem kod Tuzle City. Plavi su razočarali svoje navijače protiv Čelika, ali odavno je jasno da će sezonu završiti na četvrtom mjestu. 

Posljednji meč ove sezone u redovima Željezničara će propustiti Mladen Veselinović koji će sutra obaviti operaciju trećeg krajnika.

Tako je odlučio zajedno sa liječničkim timom FK Željezničar, kako bi bio potpuno spreman za početak priprema za narednu sezonu.

Veselinović je zbog lakše povrede zadnje lože propustio susret 31. kola Plavih protiv Radnika, dok je protiv Čelika odigrao 45 minuta. Ove sezone Veselinović je upisao 25 nastupa u Premijer ligi uz dva pogotka i tri asistencije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na Grbavicu je stigao iz banjalučkog Borca, a važeći ugovor ima do ljeta 2020. godine i jedan je od onih na koje će šef struke Amar Osim sigurno računati u narednoj sezoni.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi