Na Koševo stigla najslađa čestitka

Čestitali i iz FK Željezničar

Na Koševo stigla najslađa čestitka

E. Škorić, foto: T. Hebib

Stigla je još jedna, možda i najslađa čestitka Sarajevu za osvojenu titulu.

Bordo tim je jučer proslavio šestu titulu, a ove sezone Sarajevo je osvojilo i Kup, pa je uspjeh tima s Koševa time i veći.

Nakon što je nekoliko klubova čestitalo Sarajevu na tituli, danas je to uradio i Fudbalski klub Željezničar, koji doduše u čestitci nije naveo riječ "titula", ali svakako je za pohvaliti gest Plavih.

Radi se o ljutom i gradskom rivalu, koji teško prihvata činjenicu da je komšija bolji i to je naravno nešto što se nikada neće promijeniti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ibrahim51
Ljudski je da cestitaju svi timovi jedni drugima. Nema to ljutili se ne ljutili Sarajevo je bilo najbolje. Sve cestitke Sarajevu za osvojena dva trofeja kup i prvenstvo.
13 0
AmarHZ
gazi male plave štrumfove
13 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi