Mladen Zeljković karijeru nastavlja u kanadskom Waterloou

Bivši fudbaler Željezničara

Mladen Zeljković karijeru nastavlja u kanadskom Waterloou

Bivši defanzivac Željezničara Mladen Zeljković, kojem je na kraju ove sezone istekao novi ugovor, karijeru će nastavi u Kadandi.

Nakon što se po isteku ugovora na Grbavici nije mogao dogovoriti oko novih uslova i produženja saradnje iskusni desni bek, koji je u plavom dresu često igrao i u ulozi stopera, karijeru nastavlja u kanadskom Waterloo.

Mladen Zeljković je tokom dvogodišnjeg boravka u timu s Grbavice upisao 59 nastupa, ali se nije uspio upisati u listu strijelaca.

Waterloo, u kojem nastupa još nekoliko fudbalera koji su ili iz Bosne i Hercegovine ili su igrali u našoj zemlji, trenutno zauzima treće mjesto na tabeli nakon sedam odigranih mečeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.