Mladen Zeljković novi fudbaler Radnika

Pojačava defanzivni red tima iz Bijeljine

Mladen Zeljković novi fudbaler Radnika · Saznajemo

M. Šljivak

Mladen Zeljković vraća se u Premijer ligu BiH.

Ovaj iskusni defanzivac novi je igrač Radnika iz Bijeljine u čije redove se vraća nakon dvije i po godine, koje je proveo u armenskom Alashkertu.

Ranije je 32-godišnji fudbaler pored  Radnika igrao za Željezničar i Borac iz Banjaluke, a igrao je i u Srbiji, te jedan kraći period u Kanadi.

Zeljković će pojačati konkurenciju u defanzivnom redu Radnika, te će svojim iskustvom sasvim sigurno biti od koristi ekipi Slavka Petrovića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj fudbaler je u Premijer ligi BiH odigrao ukupno 105 utakmica, postigao je dva gola i upisao je tri asistencije, a sa Radnikom je osvojio Kup BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi