Mladen Zeljković umjesto u Radniku karijeru nastavlja u Čeliku
Zeljković je dobro poznato ime u Premijer ligi BiH, gdje je nosio dres Radnika, Borca i Željezničara

Defanzivac se priključio crno-crvenima u Antaliji

Mladen Zeljković umjesto u Radniku karijeru nastavlja u Čeliku · Saznajemo

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika danas imaju slobodan dan. Nakon dvije prijateljske utakmice i serije treninga po dva puta dnevno, stručni štab danas je dao slobodno igračima. 

Ekipi su se danas priključila trojica novih igrača, riječ je o Nemanji Zlatkoviću i Mariju Crničkom, čiji smo dolazak još jučer najavili, a noovo ime u Antaliji je i iskusni 32-godišnji defanzivac Mladen Zeljković.

Iako je ovaj iskusni nogometaš trebao potpisati za Radnik iz Bijeljine, nije se dogovorio oko uslova, te je produžio za Antaliju, gdje bi trebao potpisati ugovor s Čelikom. Ova trojica nogometaša sutra bi trebali odraditi i prvi trening s novim klubom.

Zeljković se nakon dvije i po godine, koje je proveo u armenskom Alashkertu, vraća u Premijer ligu BiH. Ranije je 32-godišnji fudbaler pored Radnika igrao za Željezničar i Borac iz Banjaluke, a igrao je i u Srbiji, te jedan kraći period u Kanadi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj fudbaler je u najjačem rangu bh. nogometa odigrao ukupno 105 utakmica, postigao je dva gola i upisao je tri asistencije, a s Radnikom je osvojio Kup BiH, dok je sa ekipom Alashkerta osvojio prvenstvo i Kup Armenije.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

andi
kakvi glupani,pa de imali neko da kaže tom majmunu da se ne šprda sa građanima,da ide pi....mat...u,pa prije njega je stoka 20 god.vodila taj klub,ali što je on stoka to majka ne rađa,NIKADA U OVOJ ZEMLJI FUDBALA NITI U ZENICI ŠAMPIONA OSIM AMELA TUKE..Fuafe Kasumovići gasi svjetlo i tjeraj sve,nove ljude,nove ulagaće,ma sve novo druže.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi