Žižović prezadovoljan otvaranjem sezone: Uvijek ćemo igrati na pobjedu

Sloboda pobijedila Rudar

Žižović prezadovoljan otvaranjem sezone: Uvijek ćemo igrati na pobjedu

M. Šljivak

Sloboda je u 1. kolu Premijer lige na Tušnju savladala Rudar Prijedor sa 1:0.

Jedini gol na meču postigao je rezervista Mirsad Ramić u 80. minuti meča, ali Sloboda je do tri boda došla sasvim zasluženo.

Tuzlaci su tokom kompletnog meča bili bolji rival i na kraju su upisali pobjedu. Zadovoljan je trener tuzlanskog tima Mladen Žižović nakon pobjede.

"Teška i napeta utakmica. Možemo biti zadovoljni otvaranjem sezone. Rudar je nezgodan i brz rival. Nemam primjedbe na zalaganje i pobjeda je apsolutno zaslužena", rekao je Žižović za Moja TV.

Sloboda će u 2. kolu Premijer lige gostovati kod Radnika u Bijeljini. Žižović najavljuje da njegov tim i tu ide na trijumf.

"Mi ćemo u svakoj utakmkci ići na pobjedu. Radnik ima problema i mi ćemo pokušati doći do bodova".

Trener gostiju Nikica Milenković je čestitao domaćem timu na pobjedi.

"Pohvalio bih Slobodu. Imali su inicijativu, a mi smo imali problem u stvaranju igre. U drugom poluvremenu smo mogli prije njih doći do gola. Nogomet se igra radi golova, čestitke Slobodi", rekao je Milenković za Moja TV.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Teško je dati gol, a ako ne daš gol u gostima kako ćeš uzeti bodove".

Rudar u narednom kolu igra domaći meč protiv Širokog Brijega.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kurjak
Svaka čast Žižoviću,kad se sjetim onog Jagodića, ti si za njega doktor fudbalskih nauka.
2 0
zgembo.popuslic
Ne smijem ni pomislit na sta ce licit teren na Tusnju u augustu kad upekne sunce a kise ni na mapi il u novembru kad napads snijeg. I ovo danas je ocajno izgledalo a imali su toliko vremena da ga bar malo srede i poprave
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi