Trener FK Radnik

Mladen Žižović: Nismo imali raspoložene napadače

Midhat Šljivak

Radnik je danas poražen na svom terenu od Željezničara sa 0:1.

Jedini gol na meču postigao je Asim Zec, a nakon meča trener domaćeg tima Mladen Žižović ističe da je pobjeda Plavih sasvim zaslužena.

"Čestitam Želji na zasluženoj pobjedi. Prvo poluvrijeme smo bili slabi, primili smo neshvatljiv gol. Dešava se", rekao je Žižović, te je dodao:

"Drugo poluvrijeme je način na koji mi trebamo igrati i to definitivno dobro radimo. Danas nismo imali raspoložene napadače, možda smo više željeli od Želje, bili bolji u drugom, ali kad se sve sabere zaslužena pobjeda Željezničara", istakao je Žižović.

Top Komentari

VelaHavle
Ovaj zizovic, pizda hinjava - od nedosudjenih auta protiv Sarajeva skandale napravi, a protiv svinjskog i zeljescara ciste mu golove ponistavaju, bijednik suti
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi