13

Komentari (13)

Mustafa
Ne bacaj prašinu u oči! Ti svakako odlaziš iz Slobode čim se završi ova sezona. Reci bolan istinu, mazno si lovu od Borca i Dodika da za****š Sarajevo !
emanuelmacron
**** ligu gdje borac najaci
user1597612889
Ja strucnjaka ovog zizovica.fujj
Lafac
Ja kao navijač FK Željezničar volio bih da Zizovic bude naš trener od sljedeće sezone,momak je u svakom klubu pokazao znanje ! Bravo majstore!
Pozitiva
Ja kao navijač Slobode ne bih volio da Žižović ode...čovjek poznaje ligu u dušu, sa par pojačanja možemo biti ozbiljna ekipa, ne za vrh, ali da se nadigravamo sa svima...
Prinudni
Sloboda sve bolja i bolja. Ako nastave ovim tempom i ako ne rasprodaju kvalitetne igrace iduce godine se bore za titulu smijem garantovat. Nadam se da ce tako i bit, lijepo bi bilo vidit Slobodu opet u vrhu. Sve pohvale
kobe24
Kakva titula bolan šta ti je
Prinudni
Kako kakva, pa eto ti Borac, Veležu malo fali, što ne iduće godine i Sloboda?
kobe24
Borac i Velež su bar 3x kvalitetniji od Slobode, a i ono bitnije bar 5x više para imaju. Do prije par kola se nije znalo hoće li ostat u ligi, licencu evo jedva dobiše, a ti o nekoj tituli pričaš.
_admirr.x
Sloboda je medju top 5 sto se budjeta tice,ne vidim da Velez ima toliko kvalitetniju ekipu od Slobode.
Prinudni
Sve mi je jasno, al ništa nije nemoguće. Ako nastave igrat kao od pobjede protiv Želje pa nadalje sve je u igri
kurjak
@_admirr.x Ma jede gov na ovaj, u ovoj našoj ligi svako svakog može pobijediti,dokaz za to je Sarajevo,izgubiše onoliku prednost i sad se valja izginuti na terenu za svaki bod, al dabogda.
kurjak
_admirr.x Velež ove sezone malo bljesnuo i sad se od toga pravi fenomen.Sve sam ja to proživio sa Slobodom kad se borila za titulu i u finalu kupa, i onda opet tavori u donjem dijelu tabele.Tako će to biti i sa Veležom.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.