Trener NK Radnik

Mladen Žižović: Što više radimo, više sreće imamo

M. Šljivak

Mladen Žižović je odveo Radnik do fantastične pobjede nad Mladosti u Doboj Kaknju.

Tim iz Bijeljine je slavio sa 3:1, a Žižović je nakon meča rekao:

"Po svemu prikazanom smo zaslužili pobjedu. Na vrijeme smo poveli, kasnije smo dobili olakšan put nakon pola sata i iskoristili smo crveni karton. Čestitam domaćim na fer igri, bez obzira da smo i izgubili, ovo je pravi fudbalski ambijent", rekao je Mladen Žižović i nastavio je.

"Moja ekipa ima još prostora za napreda, na tome ćemo raditi. Što više radimo, sve više sreće imamo. Ne nadamo se Evropi, idemo meč po meč. Nemamo nikakav pritisak, jedini ja imam pritisak da izguramo maksimum. Kako igraju, bilo bi šteta odustati od visokih ambicija. Danas su bili sjajni, ali to ne znači da će biti naredne sedmice tako", rekao je trener Radnika, te je dodao:

"U našoj ligi nas vrlo brzo ponište, što ne bi bio ni prvi ni posljednji slučaj. Mi imamo dobru strategiju, sjajnu upravu i stručni štab i naravno da se vide rezultati", istakao je Žižović

Top Komentari

DelijeSever
"Nk" Radnik?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi