Mladi Damjan Krajišnik potpisao za FK Sarajevo

Dolazi iz akademije Partizana

Mladi Damjan Krajišnik potpisao za FK Sarajevo

Fudbalski klub Sarajevo je potpisao ugovor sa talentovanim veznjakom Damjanom Krajišnikom.

Ovaj 18-godišnji srbijanski internacionalac u proteklom periodu je boravio na probnom radu u FK Sarajevo i u svoje kvalitete je uspio uvjeriti stručni štab na čelu sa trenerom Miodragom Ješićem.

"Prvi utisci su zaista odlični. Pozitivno sam iznenađen kako su me svi u klubu dočekali i nikada ranije nisam imao ovako srdačan doček", kazao je Krajišnik u razgovoru za zvaničnu stranicu Sarajeva i potom dodao:

"Ono što sam imao priliku da vidim i upoznam u protkelim danima ostavilo je odličan utisak na mene i sretan sam što sam potpisao ugovor. Moram istaći da je potpisivanje ugovora sa Sarajevom ispunjenje očevog sna. On je rodom iz Hadžića i veliki je navijač bordo kluba".

Krajišnik, koji je prethodno nastupao u akademiji Partizana, otputovat će danas sa Sarajevom na dvosedmične pripreme u Antaliju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Jedva čekam početak priprema i prijateljske utakmice koje nam dolaze. Želim se što bolje spremiti i nastojat ću da dam svoj maksimum kako bi se nametnuo. Došao sam u Sarajevo s ciljem da sakupim što više nastupa i nadam se da ću uspjeti u tome", dodao je Krajišnik.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi