Mladi Ljubičić iz Eintrachta u Hajduk
Mladi reprezentativac Hrvatske prešao na Poljud

Prvo pojačanje Splićana

Mladi Ljubičić iz Eintrachta u Hajduk

Edmir Škorić

Splitski Hajduk doveo je i prvo pojačanje pred početak naredne sezone, a riječ je o Kreši Ljubičiću, mladom hrvatskom reprezentativcu koji je na Poljud stigao kao slobodan igrač iz frankfurtskog Eintrachta. Za splitski klub Ljubičić je potpisao na četiri godine.

Naši Boris Pandža, Senijad Ibričić i Mladen Bartolović dobili su novog suigrača u Hajduku. Krešo Ljubičić je mladi reprezentativac Hrvatske, igrač koji je boravio u frankfurtskom Eintrachtu zajedno sa našim reprezentativcem Zlatanom Bajramovićem, gdje se nije uspio nametnuti u protekle dvije sezone.

Slobodna Dalmacija navodi kako je Ljubičić potpisao četverogodišnji ugovor sa splitskom momčadi. "Ja sam zadovoljan potpisom za Hajduk. Kada sam čuo da se splitski klub zanima za mene i kada je to došlo u ozbiljnu fazu nisam se mislio ni jednog trenutka", izjavio je 20-godišnjak koji je rođen u Njemačkoj (Hanauu) za Slobodnu Dalmaciju.

 

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti